2018. október 18., csütörtök

Összefoglaló online olvasható írásaimról


Holtig tanult boldogság
Történelmi-romantikus novella, a Greenshire-i szerelmek sorozat tagja



Greenshire még mindig az egyik legbájosabb vidék, ahová a nagyvárosi ember csak elvetődhet, ha nyugalomra, pihenésre vágyik. Ezt Mr. Sebastian Midnight is nagyon jól tudja, mikor lányával együtt látogatóba érkeznek az Outridge család birtokára. Apa és lánya sok minden mentek keresztül, és a gyógyulást remélik a kis vidéki településtől. Ám valami olyat kapnak, amire nem számítanak.
Emeline a falu tanítónőjeként éli unalmasnak, eseménytelennek gondolt életét, míg Sebastiannel szó szerint egymásba nem botlanak. Újra és újra fellángoló vitáik mindkettejük életét fenekestől felfordítják.

A novella a Greenshire-i szerelmek sorozat részét képezi. Elektronikus könyv formájában elérhető az alábbi linkeken:

Tengerparti tévedés
Rövid romantikus novella




Vihar a paradicsomban
Folytatásos romantikus novella



Tengerparti környezet, szerelem, kalandok, és egy férfi a múltból, egy pedig a jelenben.



Be My Valentine
Romantikus novella




A Kárhozott álma
Fantasy novella







2 megjegyzés:

Lizzy írta...

Szia szeretnem megkerdezni higy regen volt ilyan blogod amin törtenetek voltak amiket könyv lett belőle en csak arra vagyok kivancsi hogy megvan e meg az az oldal?Mert en nagyon szeretem azokat a törteneteket es nagyon sokszor olvastam is.

Rose Woods írta...

Szia!
Ez ugyanaz a blog, csak átalakult valamelyest. A régebbi, fejezetenként felkerülő írásaimat felkarolta egy kiadó, és e-könyv formájában kiadta őket, illetve van olyan is, amit nyomtatott könyv formájában is megjelentetett. Az azóta született írásaim egyelőre papír alapon érhetőek el, itt találsz róluk egy kis összefoglalót: https://angyalidemonok.blogspot.com/p/elkeszult-regenyeim-novellaim.html
Továbbra is online olvasható írásom jóval kevesebb maradt, azokat pont ezen az oldalon próbáltam összegyűjteni. Remélem, ezek is tetszeni fognak.