2018. augusztus 31., péntek

Megjelent legújabb regényem: Szeret, nem szeret

Megjelent, és az Underground Kiadó boltjában már kapható legújabb regényem a Greenshire-i szerelmek második része, a Szeret, nem szeret. A könyv a borítóra kattintva vásárolható meg.


Lady Charlotte Dewhurst, mióta az eszét tudja, szerelmes Harry Devereux-ba. Ám érzései évek hosszú során keresztül viszonzatlanok maradtak, a férfi hol nevetett rajta, hol egyszerűen semmibe vette. A lány egy idő után úgy dönt, kiveri a fejéből ezt a beteljesületlen szerelmet, és felesleges álmok helyett végre élni kezdi az életét. Családra vágyik, gyermekekre, boldogságra egy igazi, hús-vér férfi oldalán, ahelyett hogy egy ábrándot kergetne tovább. Egy titokzatos idegen személyében hamarosan feltűnik az ideális jelölt.

Lord Harry Devereux, Outridge hatodik grófjának fia és örököse rossz emlékekkel, boldogtalanul tért haza a kontinensről. A múlt kísértő szellemeiről még barátjának és a családjának sem beszél. Nappalai látszólag könnyed szórakozással telnek, ám éjjelente rémálmok kínozzák, melyeket senkivel nem tud megosztani. Egy őrült pillanat viszont mindent megváltoztat. A régi nyugtalanságot újfajta feszültség váltja fel egy olyan csók után, mely nem csak meglepi, de egyúttal összezavarja és elgondolkodtatja a lordot.

A múlt azonban nem csak a férfit nyomasztja, hanem a lányt is, s egy nap mindkettejüket utoléri, méghozzá oly módon, melyre egyikük sem számít.


A sorozat első része:

Nincsenek megjegyzések: