2018. január 29., hétfő

Hány könyvet írtam eddig?


Mindig bajban vagyok, mikor ezt kérdezik tőlem az ismerősök vagy az olvasók (vagy az ismerősök, akik tudják, hogy írok). Bár itt a blogon, és a honlapomon is van egy külön oldal elkészült novelláimnak, regényeimnek, azért szeretnék egy bejegyzést is szánni arra, hogy megválaszoljam ezt a gyakran feltett kérdést.

Nos, idági tizenkét regényem, négy novelláskötetem, hat novellám (kettő közülük a Xander című kisregénnyel egy kötetben) látott napvilágot. Ezeken kívül elindult egy folytatásos történet, amit, ha elnyeri a blog olvasóinak tetszését, fejezetenként szeretnék közölni. Valamint az utolsó simításokat végzem a sorban következő, tizenharmadik regényemen. Ezek tehát a pontos számok.



Írásaim jobbára elektronikus formában jelentek meg, az Adamo Books jóvoltából. Regényeim közül kettőt nyomtatott változatban szintén az Adamo Books adott ki, három pedig az Underground Kiadó gondozásában látott napvilágot.


Összegyűjtöttem néhány linket, amennyiben szeretne valaki böngészni a fent említett írások között. Ha felkeltette az érdekődéseteket, katt a linkre.


Regényrészletek:



Goodreads oldalaim ajánlókkal, részletekkel:




Nincsenek megjegyzések: