2016. január 25., hétfő

A Konstantin nyomtatott formában

Az Underground Kiadó gondozásában újabb fantasy-romantikus regényem jelent meg nyomtatott formában. A Konstantin, a Kitaszítottak sorozat első "igazi" kötete. A bevezető (nulladik) részben, a Xander című kisregényben megismert démoni angyalok története folytatódik.


„Az angyalok azért teremttettek, hogy a halandók segítségére legyenek. Mindig is léteztek, és mindig is létezni fognak. Közöttünk járnak, számunkra láthatatlanul...”
Konstantin elkövette a legnagyobb hibát, melyet őrangyal véthet: halála óráján megóvta a rábízott emberi lény életét, amiért a létező legszigorúbb büntetésben részesült: Kitaszítottá vált. Hogy bűnét jóvátegye, tovább őrzi a halandókat, ám egy nap találkozik a végzetével...
Kaitleen megismerkedett a halállal és megtudta, hogy annak csodaszép borostyánszeme és gyönyörű hófehér szárnya van. A lányt folyamatosan rémképek gyötrik, a múlt és a jövő szörnyű eseményei egyaránt kínozzák.
Angyal és védence sorsa egybefonódik. A múlt démonai feltámadnak, a jelen pedig megtelik ármánnyal, harccal, bosszúval és szerelemmel.


A Kitaszított angyalok visszatérnek a sorozat első kötetében.


A könyv az Underground Kiadó webshopjában kapható.

Kedvcsináló ajánló:


Nincsenek megjegyzések: