2014. november 13., csütörtök

Megjelent első történelmi-romantikus regényem

Elisabeth Forest írói néven megjelent első történelmi-romantikus regényem, melynek címe: Légy az enyém. A regény elérhető nyomtatott és elektronikus formában is.

Valamikor az 1820-as évek végén…
Lady Amelia Devereux, Outridge hatodik grófjának lánya más, mint a többi, vele egykorú fiatal nő. És nem csak azért, mert ő még nincs férjnél, mint legtöbb barátnője, hanem azért is, mert családja akaratával szembeszegülve, nem is szándékozik hagyni, hogy bekössék a fejét. Soha.
Amelia másra vágyik. Álomvilágban él. Nem családot akar, férjet, aki gondoskodik róla, hanem karriert. Amelia írónő szeretne lenni, és ebben csakis egy emberre számíthat.
Lord Antony Saint-Germain gyerekkora óta bejáratos a Devereux családhoz, és jó néhány éve fülig szerelmes Ameliába, aki azonban mit sem tud a férfi érzéseiről. Csakis a jó barátot látja Tonyban, a bizalmast, aki még saját barátjával és egykori bajtársával, Amelia bátyjával, Harryvel is képes szembeszállni a lány érdekében. Lady Amelia hozzá fordul segítségért. És természetesen Tonynak most is van egy első osztályú ötlete.

Rose Woods több paranormális románc után, most először egy történelmi romantikus regénnyel lepi meg az olvasókat, Elisabeth Forest írói néven.


Első három fejezet:

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Rose!

Micsoda meglepetés, már három új könyved is megjelent, mióta nem beszéltünk. GRATULÁLOK, nagyon megérdemelted :)
A Greenshire-i szerelmek 1. részt most kezdem majd olvasni. Ezek szerint ez sorozat lesz? És minden résznek más lesz a főszereplője? Vagy folytatás lesz?
Köszi szépen az eddigi sok-sok élményét!
Puszi: Negra

Rose Woods írta...

Szia Negra!

Köszönöm szépen :-)
Igen, sorozatról van szó, de minden résznek más lesz a főszereplője és a története. Én magam nem szeretem az olyan regényfolyamokat olvasni, amik ugyanarról a szereplőpárosról szólnak, pláne nem ha függővéges a történet. Talán ezért van, hogy írni sem szeretnék ilyet :-)

Remélem, tetszeni fog a történet.
Puszi: Rose