2013. szeptember 4., szerda

Megjelentek legújabb írásaim

Sok szó esett már legújabb írásaimról, a Xanderről és a Konstantinról, a két kitaszított angyalról, akiket a Minden időn túl második részében, a Kísértésben ismerhettek meg az olvasóim.
Örömmel tudatom mindenkivel, aki szereti és várja a történeteimet, hogy mindkét démoni angyal krónikája megjelent elektronikus könyv formájában, az Adamobooks terjesztésében. Az alábbi borítókra kattintva érhetitek el őket:


Létezik egy világ, amelyben angyalok harcolnak démonok ellen, boszorkányok szórják varázslataikat, alakváltók és vámpírok mérik össze erejüket. Ezt a világot az átlagos halandók természetfelettinek nevezik. A róla szóló történeteket legendának hiszik, kitalációnak, babonának. A beavatottak viszont tudják, ez a valóság.

Naomi egész eddigi életét azzal töltötte, hogy összegyűjtse ezeket a mítoszokat, és mikor tudása miatt veszélybe kerül az élete, rádöbben, hogy akiket addig a számára lenyűgöző, de minden valóságalapot nélkülöző rémregények és tündérmesék szereplőinek hitt, mind-mind létező személyek. Egyiküknek pedig épp az a feladata, hogy őt megvédje.

Xander jó néhány évszázadot töltött már a földön, a halandók oltalmával, de soha nem találkozott még olyan emberrel, aki ennyire lehetetlenné tette volna a küldetését, ennyire megalapozta volna a bukását. Mert bár a férfi mindent megtesz azért, hogy megbízatásához híven életben tartsa a lányt a rá leselkedő veszélyek ellenére is, Naomi puszta léte elvonja figyelmét a misszióról, ami a kitaszított őrangyal számára immár nem csak kötelezettség, hanem maga a megváltás.

Üdvözöllek, Kedves Olvasó, Rose Woods vagyok. Ha olvastad korábbi munkáimat, tudod, kik azok a Kitaszítottak. Ha nem ismered őket, most találkozhatsz velük. A Kísértés démoni angyalai visszatérnek Naomi és Xander történetében. Ez az írás bevezetője annak a sorozatnak, amelyből a továbbiakban egy-egy Kitaszított küzdelmét, kudarcát vagy győzedelmeskedését ismerheted meg.

A kötet tartalmaz még egy ráadás novellát is. A Lelkedbe zárva a blogomon már hozzáférhető volt korábban, de most kibővített változatban, csakis a Xander olvasói számára elérhető.
Az angyalok azért teremtettek, hogy a halandók segítségére legyenek. Mindig is léteztek, és mindig is létezni fognak. Közöttünk járnak, számunkra láthatatlanul, végigkísérik életünket, ott vannak születésünknél, halálunknál, létünk minden egyes percében. Vigyáznak ránk, óvják lépteinket, és mikor eljön az idő, átkísérnek a túloldalra.

Konstantin elkövette a legnagyobb hibát, melyet őrangyal véthet: halála óráján megóvta a rábízott emberi lény életét. Ezért pedig a létező legszigorúbb büntetésben részesült: Kitaszítottá vált. Hogy bűnét jóvátegye, tovább őrzi a halandókat, ám egy nap találkozik a végzetével egy gyermek személyében.

Kaitleen megismerkedik a halállal és megtudta, hogy annak csodaszép borostyánszeme és gyönyörű hófehér szárnya van.
A lányt folyamatosan rémképek gyötrik, a múlt és a jövő szörnyű eseményei egyaránt kínozzák. Mivel képtelen szabadulni a látomásoktól, mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyomja őket.
Angyal és védence sorsa egybefonódik. A múlt démonai feltámadnak, a jelen pedig megtelik ármánnyal, harccal, bosszúval és szerelemmel.
A Kitaszított angyalok visszatérnek a sorozat első kötetében.

Természetesen az Angyali démonokon sem fog megállni az élet. Új folytatásos történetbe kezdek hamarosan, melynek fejezeteit időről-időre fel fogom ide tölteni. Valamint egy játék is indul nemsokára, melynek folyamán könyveket, és vadonatúj regényeim kezdőfejezeteit fogom kisorsolni.

Addig is csodaszép őszt kívánok, és mindenkit várok az én mesevilágomba.

Rose


3 megjegyzés:

Zsuzsi Orsós írta...

Szia Rose
Szivesen indulnék a játék sorsolásán a Konstantin c.írásod megnyerésért.Nagyon kíváncsi vagyok az események alakulására és a történet végére.
Imádom.:D

Rose Woods írta...

Szia Zsuzsi!

Igaz, a játékkiírásnál, az oldal tetején várom a jelentkezéseket, de elfogadom tőled itt is, és nagyon örülök, hogy kíváncsi vagy a történet végére.
Arról a szerencse fog dönteni, hogy ki nyeri a Xandert és ki a Konstantint. Remélem, az sem lenne nagy baj, ha az előbbit nyernéd :-) Minden esetre, felírtam a neved a sorsoláson részt vevők közé, a többi pedig Fortuna dolga.
Szép hétvégét!

Zsuzsi Orsós írta...

Szia
Xander vagy Konstantin,bármelyiket szívesen megnyerném bocs a nem megfelelő hely választásához de ezt a bakit aranyos vagy hogy elnézed nekem.Nagyon izgulok de ha nem is nyerek azért majd csak megszerzem a legújabb remekművedet is.
Addig is Fortuna eddig is kegyes volt hozzám,hisz megszeretetted velem ezt a műfajt is.
Köszi.:)
Zsuzsi